Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Snowboardschoenen

Zoek je snowboardschoenen? Wij hebben een breed aanbod aan snowboardschoenen. Voor elk wat wils. Voordat je gaat kiezen, willen we je graag eerst de weg wijzen door dit snowboardschoenen-doolhof. Het meest belangrijk is namelijk te weten wat voor soort schoen je prefereert. Daarna kan je gericht zoeken.
Softboots
Ben je gek van tricks en jumps, dan kun je het beste kiezen voor softboots. Het woord geeft het al aan: deze zijn heel comfortabel, doordat ze zo enorm flexibel zij n. Een softboot heeft een zachte binnenschoen en een iets steviger, maar nog steeds zeer soepele buitenschoen.
Hardboots
De hardboots ondersteunen niet alleen de voet, maar ook de enkel en een deel van de kuit. De buitenkant bestaat uit hard plastic en wordt dichtgegespt. Daardoor heeft de snowboader meer controle, wat vooral bij het carven van belang is. Hard plastic klinkt misschien onaangenaam, maar dat is de schoen zeker niet. Hardboots hebben namelijk, net als softboots, zachte, gevoerde binnenschoenen.
Step-in boots
En dan zijn er nog de hybride step-in boots. Dat is in feite een combinatie van soft en hard boots en ze beschikken over het beste van deze twee. Ze hebben namelijk de stevige harde zool van een hardboot, maar het flexibele bovendeel van een softboot. Heb je geen echte voorkeur voor de wijze van snowboarden? Vind je het maken van scherp gesneden bochten net zo leuk als speelse sprongen? Dan zijn deze schoenen geschikt voor jou.


Er zijn helaas geen resultaten gevonden.