Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Skischoenen

Ben je op zoek naar kwalitatieve skischoenen? Zoek dan niet verder, want de kans is groot dat je deze via onze online shop zult vinden. Iedere skiŽr zal het beamen: als je eenmaal een keer hebt geskied, wil je niet anders meer. Afdalen van de groene, blauwe, rode, zwarte piste: al naar gelang je kunnen. Heel wat leuker dan de saaie, grijze Nederlandse winters.
Belangrijkste deel van de uitrusting
Om aangenaam te kunnen skiŽn, is een goede uitrusting noodzakelijk, waaronder de juiste skischoenen. Dat laatste is van groot belang. In feite zelfs het belangrijkste deel van je uitrusting. Verkeerde skischoenen kunnen je wintersportpret totaal bederven. De skischoenen vormen de directe verbinding tussen de skiís en de skiŽr. Je voeten maken in de schoenen de bewegingen die door je skiís moeten worden overgenomen. De slalom naar links, naar rechts, het remmen. Zijn de schoenen niet goed passend, dan zal die move beslist niet zo gaan als je zelf wilt.
Nooit te ruim
Een skischoen past goed als je teennagel net de voorkant van de skischoen raakt als je rechtop staat. Als je door de knieŽn gaat en iets voorover buigt, in skihouding, moeten de tenen een beetje vrij komen. Dat lijkt aan de krappe kant, maar als er iets fout is, zijn het wel skischoenen die te ruim zitten. Het model, de kleur, de sluiting: dat is allemaal naar eigen smaak: kijk rustig rond wat er allemaal is. Maar let bovenal op de pasvorm, dat is de basis voor een geslaagde wintersportvakantie.


Skischoenen Joma Skyfit

Skischoenen Joma Skyfit

 
Prijs: € 59.99

Skischoenen Joma Skyfit Groen Verkrijgbaar in herenmaat. 40,41,35.

Meer informatie
Skischoenen Kappa Tundra Kids

Skischoenen Kappa Tundra...

 
Prijs: € 53.00

Skischoenen Kappa Tundra Kids Wit Verkrijgbaar in jongensmaat. 28,35.

Meer informatie
Skischoenen Kappa Tundra Kids

Skischoenen Kappa Tundra...

 
Prijs: € 53.00

Skischoenen Kappa Tundra Kids Wit Verkrijgbaar in meisjesmaat. 28,35.

Meer informatie